Selecteer een pagina
Wijnen van Weert Logo Work by René

Ruim 35 jaar is Wijnen van Weert toonaangevend in het hogere segment van maatwerk. Wij zijn pas tevreden als u dat bent en dat is zonder meer mogelijk door ons streven naar het hoogst haalbare resultaat.

Spatium Paul Logo Work by René
Jouw onderneming, hobbyruimte of werkruimte uitbreiden? Bij SpatiumPark zet je de volgende stap. Betaalbare, professionele units die ervoor zorgen dat jij de ruimte hebt die je nodig hebt. Met een eigen adres en alle benodigde faciliteiten.
Straatkinderen Medellín Logo Work by René
Opgericht om kinderen,  achtergesteld door armoede, verslaving, geweld en/of gedragsproblemen, de mogelijkheid te bieden deel te nemen aan sportieve, recreatieve en culturele activiteiten
Keizer Timmerbedrijf Logo Work by René
Voor al uw timmerwerk, ambachtelijk vakwerk, bouwtimmeren, verbouwingen, meubel & interieurbouw.
The Urban Room Logo Work by René
Plezier en enthousiasme staat centraal in onze lessen. Daarnaast streven wij ernaar om al onze dansers naar een hoger niveau te tillen.
Body & Food | Gewichtsconsulent
Voor alles over afvallen, aankomen of gewoon gezonder leren eten? Of als je een voedselallergie of interesse in tips en weetjes over eten hebt.
19inch Solutions logo Work by René
19″ Solutions is a full service design company specialized in music (recording) studio interior.
Cremers Interieur Logo Work by René
Voor op maat gemaakte keukens, meubels en interieurs. Cremers Interieur staat voor deskundigheid, daarbij staan uw wensen centraal.
Stark Logo Work by René
Projectontwikkelaar gebaseerd in Duitsland.
Rouge Logo Work by René
Een avondje uit in Rouge biedt iets totaal anders dan wat u gewend bent…!

Sinds we met René werken, verkopen de tekeningen zichzelf. Er is nauwelijks nog tekst en uitleg bij nodig en klanten zijn gelijk al heel erg enthousiast!
Erg fijn om met iemand samen te werken die mijn schetsen om weet te zetten naar een 3D visualisatie.

Jeffry van Weert

Eigenaar, Wijnen van Weert Interieurbouw

René is iemand die in oplossingen denkt. Hij weet nieuwe ideeën heel goed naar het digitale platform te vertalen. Met zijn hulp heeft René mijn workflow sterk verbeterd.

Afra

Eigenaresse, The Urban Room

Fijn om mee samen te werken. Levert hoge kwaliteit en schakelt snel. René denkt mee in het proces en komt altijd met geschikte ideeën.

Ik ben erg tevreden over onze samenwerking

Robert Euwe

Adviseur, SpatiumPark

René is een fijn en rustig persoon om mee samen te werken. Hij neemt de tijd voor je, denkt mee voor een mooi resultaat en streeft naar perfectie.

Rob Cremers

Eigenaar, Cremers Maatwerk

René z’n werk is altijd goed of hij begint er niet aan. Perfectie tot in elk detail. Denkt mee en werkt mee tot ieder gewenst product. 

Work by René… fijn om mee te werken.

Dave Keizer

Eigenaar, Timmerbedrijf Keizer