Selecteer een pagina

Recording Studio in Engeland

Dit ontwerp van een recording studio is gemaakt voor iemand in Engeland. Het is een kleine studio in een kamer van een woonhuis.

Deze studio is voorzien van een op maat gemaakte studiomeubel uit de nieuwste lijn van 19″ Solutions van het materiaal Hi-Macs en is voorzien van mooi weggewerkte instelbare LED verlichting, bijpassende speakerzuiltjes en alle ruimte en aansluitingen voor al het randapparatuur.

Op de muren, het plafond, het raam en in de hoeken van de kamer zijn een aantal akoestische panelen aangebracht om het geluid zo optimaal mogelijk te laten klinken. Ook deze zijn voorzien van instelbare LED verlichting.

Enkele kenmerken van Hi-Macs zijn; sterk, slijtvast, water- en vuurbestendig, ontelbare kleuren, naadloos, tot veel (3D) vormen te verwerken, hygiënisch, lichtdoorlatend (sommige diktes), makkelijk te bewerken en repareren.

Met deze eigenschappen is er meer mogelijk dan met andere materialen; nieuwe naadloze vormen, meer mogelijkheden met lichteffecten, makkelijk te repareren waarna het er weer als nieuw uitziet.